15/12/2011

Liebster Blog Award







Нисам стари блогерски вук, па до сада нисам имала прилике да будем номинована за икакве награде, ал' не лези враже! Ms Jelena ме је номиновала за Либстер Блог награду (на чему јој се од срца захваљујем!), која се додељује блогерима који имају мање од 200 читалаца, у циљу стварања нових веза и промовисања наших писанија.

Либстер је немачка реч која означава нешто драго или вољено, али може да се преведе и као омиљено, па у складу са правилима такмичења


  1. Захвалите се особи која вас је номиновала и поставите линк до њеног блога
  2. Номинујте пет блогова и ставите им то до знања коментарима на њиховим страницама
  3. Копирајте и налепите награду на свој блог
     4.Захтевајте од људи, које сте номиновали да и они номинују своје фаворите

ред је да и ја наведем неке дивне блогове, које сматрам достојним ове награде, али и да ово напишем на енглеском, јер је већина блогова које пратим на том језику.

I'm not an "old blog wolf" so I haven't had a chance to be nominated for any award but Ms Jelena nominated me for Liebster Blog Award and I am very thankful and excited about it!

"Liebster" is a German word meaning dearest or beloved, but it can also mean favourite. The idea of the Liebster Blog Award is that it is given to bloggers who have less than 200 followers, in order to create new connections and bring attention to these wonderful blogs!

 The rules are :
  1. Thank the giver and link back to the blogger who gave it to you
  2. Reveal the five blogs you have chosen and let them know by leaving a comment on their blog
  3. Copy and paste the award onto your blog
  4. Request that people you have sent the award to forward it on to their favourite bloggers

    So, in no particular order (I feel like Steve Jones from X factor when I say this), here they are:




    Ica from Uradi Sama

3 comments:

  1. cestitam na nagradi,svidja mi se blog :)

    ReplyDelete
  2. Била сам повређена и сломљена када се пре 7 месеци десио велики проблем у мом браку, између мене и мог мужа. толико страшно да је случај однео на суд за развод. рекао је да више никада не жели да буде са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу кроз много бола. Покушао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. И потврдио је да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. И тако сам једне вечери, враћајући се са посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Дакле, објаснила сам му све ствари, а он ми је рекао да је једини начин да вратим свог мужа да посетим чаробњака ради чаролије, јер је и њему то заиста успело. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам његов савет. Затим ми је дао имејл адресу чаролије коју је посетио. (драпата4@гмаил.цом) Дакле, следећег јутра сам послала пошту на адресу коју ми је дао, а чаробњак ме је уверио да ћу добити мужа за три дана. Каква невероватна изјава!! Никад нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда ме је два дана, тако изненађујуће, назвао мој муж који ме није звао последњих 7 месеци да ме обавести да се враћа. Тако невероватно!! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и за бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ точка. Зато ћу вам саветовати, ако имате проблема, контактирајте ДР АПАТА, можете га контактирати и путем гмаил-а: (драпата4@гмаил.цом) или путем ВхатсАпп-а или Вибер-а на: (+27626233410).

    ReplyDelete
  3. Била сам повређена и сломљена када се пре 7 месеци десио велики проблем у мом браку, између мене и мог мужа. толико страшно да је случај однео суду ради развода. рекао је да више никада не жели да буде са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу кроз много бола. Покушао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. И потврдио је да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. И тако сам једне вечери, враћајући се с посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Дакле, објаснила сам му све ствари, а он ми је рекао да је једини начин да вратим свог мужа да посетим чаробњака ради чаролије, јер је и њему то заиста успело. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам његов савет. Затим ми је дао имејл адресу чаролије коју је посетио. (драпата4@гмаил.цом) Дакле, следећег јутра сам послала пошту на адресу коју ми је дао, а чаробњак ме је уверио да ћу добити мужа за три дана. Каква невероватна изјава!! Никад нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда ме је два дана, тако изненађујуће, назвао мој муж који ме није звао последњих 7 месеци да ме обавести да се враћа. Тако невероватно!! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и за бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ точка. Зато ћу вам саветовати, ако имате проблема, контактирајте ДР АПАТА, можете га контактирати и путем гмаил-а: (драпата4@гмаил.цом) или путем ВхатсАпп-а или Вибер-а на: (+447307347648).

    ReplyDelete